Jobb, jakttur, dødsfall,teater og turer i helga

Mandag var det jobb som vanlig og en rolig ettermiddag.
Tirsdag hadde jeg feriedag. Vi sto opp tidlig og kjørte til Hatter. Her gikk vi i seks timer i flott vær og fint terreng. Vi hadde mange stander, mye fugl på vingene, men ingen i sekken.

Onsdag morgen fikk jeg et trist budskap. Min storesøster Else døde som følge av MS. Hun har vært pleietrengende i mange år og på en måte var det godt hun fikk slippe. Hun ble 68 år 😦
Onsdag ettermiddag hentet jeg Ailin på skole og vi stekte pannekaker til middag. Etter dro vi på teater med Pippi i hovedrollen – flott stykke.
Torsdag var det styremøte i HEF på kvelden.
Fredag ettermiddag tok jeg med meg Ranja og gikk opp Sætergamdalen på leting etter en liten Westie som har vært savnet siden onsdag. Vi fant han ikke, men han kom til rette lørdag morgen.
Lørdag var vi på bytur sammen med Stine og Ailin. Etterpå tok vi med oss hundeflokken og dro til Forsøldalen for å plukke tyttebær. Tom Vidar tok en liten jakttur, men kom ned uten fangst.

Søndag hadde vi avtale med Karina og Tigergutt, turen gikk opp Sætergamdalen, til Tvillingvannene, opp Mellomskaret og ned over Storvikskaret. En flott utur på 2,5 timer i 10 grader og sol

Om nina1960

blogger om turer og hundetrening
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s