Reiseuke, jakt og pass av valp

Denne uka ble veldig travel. Mandag ettermiddag tok jeg fly til Vadsø for å være meddommer, jeg hadde også avtalt to møter i HEF på tirdag ettermiddag/kveld. Tirsdag og onsdag ble lange dager i rettsalen, og onsdag kveld kl. 2330 var jeg hjemme igjen. Knut var en lang jakttur på Hatter første jaktdagen, deretter ble det en hviledag for trette hunder. Torsdag tok jeg avspasering og vi dro til Seiland der vi gikk en 4 timers jakttur. Hundene var flinke og fant fugl, var rolige og Knut fikk felt en fugl for Ranja. Vi opplevde noe morsomt med Ranja da hun skulle apportere varm rype. Dette har hun ikke gjort før, så hun snek seg fram, tok ny stand et par ganger, før hun til slutt kastet seg over den døde fuglen og ristet den. Hun trodde den var levende og at hun måtte drepe den 😉

Torsdag ettermiddag fikk vi en helgegjest, labradoren Dakota på 4,5 mndr. Ranja syns ikke noen om gjesten og gjorde at for å unngå han.

Fredag dro Knut på ny tur til Hatter og jeg gikk på jobb. Dakota fikk klare seg hjemme i buret sitt. Fredag ettermiddag tok jeg han med på besøk til Leia og Islay. Knut kom hjem utpå ettermiddagen med slitene og sårbeinte hunder.
Lørdag tok Knut med seg Ranja, samt Tom Vidar og Leia. De dro til Seiland på treningstur. Jeg tok med meg Dakota, hentet Karina og Tigergutt, og dro til Forsøldalen. Her hadde vi en flott tur med glade hunder.

Søndagen ble brukt til husvask. Middagen spiste vi hos Monica og Evy – deilig finnbiff 🙂

Om nina1960

blogger om turer og hundetrening
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s